ako je pravda ze najcastejsie chodim jazdit sam a ked idem sam tak si to aj patricne vychutnavam a potaham ten plyn za usi
ale co mam robit ked na silnejsiu moto som nemal peniaze a tato skoro nic nezere no tak nepridaj tomu
je zaujimave ze spotrebu som este nad 3,8 l nemal nech som robil cokolvek a uplne som bol v prdeli ked som siel v nedelu na Oravu
a mastil som do Ruzomberka cez Kremnicu plny kotol cestou som si Sturec prebehol hned dva razy kedze som si casovo nadbehol a nespravil
som ani 90 km a uz mi z nadrze zobralo jeden dielik co bezne az po 120 km a pri sviznejsej jazde 110 km .
V Ruzomberku som sa stretol s Aleskom a odtial bol veducim zajazdu on a ja som sa zanim len vozil a kochal krajinkou rychlostou cca 70 km/h
sem tam sa podarilo aj 90 km/h

a po dvoch hodinach vozenia sa po peknej krajinke som mal na tachometri 190 km a benzin stale neubudal

no to bol sok ono to fakt nic nezere
Suma sumarum od ruzomberka som domov isiel viac menej uz len kludnou jazdou prebehol som si este raz Sturec sportovou jazdou a dalej pokracoval predpisovo domov tak doma som zistil ze priemerna spotreba bola 3,1 litra tak to uz vazne zacinam verit ze sa da v pohode jazdit aj pod 3 litre nebyt prvych 100 km blaznivej jazdy tak mozno aj tych 2,7 litra co sa rozoberalo po roznych forach je na tejto moto realnych .