od Pavel » 13 Júl 2018, 15:18
Dneska jsem byl přezout origo pneu Bridgestone Battlax BT-023, najeto 13.200,-km, průměrná guma co nezklame ani neoslní, moc se jí nechtělo do zatáček.
zadek - bez vzorku uprostřed, po stranách ještě byl, viditelná ploška, ještě by něco daly, ale byly tam mikrotrhlinky a ucházela
předek - ještě cca 1 mm, bez plošky, sjetá celkem rovnoměrně
Výměna za Michelin Pilot Road 2, cena za obě 4.540,-Kč v Motomiro(mimochodem levněji, než přes net na Hamletovygumy.cz)
Práce + materiál za celkem 610,-Kč což obsahovalo toto:
-demontáž plus montáž obou kol z motorky
-výměna/přezutí obou pneu, vyvážení + závaží + oba nové ventily(ty origo byly nějaké čínské a rozpadaly se)
Celkem zaplaceno 5.150,-Kč
Se servisem maximální spokojenost, jak přístup k zákazníkovi a motorce, tak cenově. Na kolik hodin jsi objednaný v tolik tě vezmou. Objednával jsem se telefonicky v pondělí a měli volno až dnes po obědě. Zákazník je po celou dobu přezouvání na dílně a vidí co se s motorkou dělá. Přezutí provádí dva sehraní mechanici, celková doba přezutí je půl hodiny.
První dojmy, jízda cca 50 km v dešti a fakt lepší, než Batlaxy, minimálně o třídu, jdou samy do zatáček, design taky pěkný. Majitel pneuservisu mi řekl, že PR4 jsou trošku lepší, ale i PR2 jsou pořád jedny z nejlepších, koupil bych i PR5, mě nešlo o to ušetřit pár korun, ale vzhledově se nelíbí vůbec a na to moje ježdění budou bohatě stačit.
ex: Jawa 50/21, Jawa 350/639, MZ 150 ETZ, Hyosung GV 250 Aquila, NC700X