Puggy píše:Tome, úplne bez chyby (dovolím si tvrdiť, že lepšie ako poniektorí Slováci tu na fóre)![]()
![]()
Ďakujem, od Teba to beriem ako poctu

Všetko o motocykloch Honda NC 700-750X, Honda 700-750S, Honda Integra 700-750
Puggy píše:Tome, úplne bez chyby (dovolím si tvrdiť, že lepšie ako poniektorí Slováci tu na fóre)![]()
![]()
![]()
Salud píše:Tak toto "vlakienko", asi budem vyuzivat najcastejsie, aby som "nespinil" do tych specialnych tem. Samozrejme chapem, ze poriadok musi byt a neprehladnost moze ludi odradit, hlavne tych, ktori nemozu tak casto navstevovat toto zatial priatelske forum. Len treba byt pri tom cisteni fora, ktore sa tu avizuje, troska opatrny, aby nam tu nezhustla atmosfera, aj to moze ludi odradit od navstevy tohto fora.
Dufam, ze som sa trafil prispevkom do temy, aby ma nikto nesprdol. Pisem to len tak, tak hadam to bude OK. Pre tych, ktori by tu nespravne nasli sarkazmus chcem uviest, ze som sarkazmus nemal v umysle a preto ho tu nehladajte.
Chlapaci drzte a kedze som si tu vsimol aj dievca/zenu, tak aj ty sa nam drz
Neboj puccky1, Tomáš Ťa doučí![]()
![]()
jezdec74 píše:To je pravda, že tady začínal být pěkný "bordel", ale byla sranda.
Teď to vypadá, že tu začínají někteří machrovat a pokud se to nějak neukočíruje, tak to půjde do kytek.
jaryn67 píše:A co takhle čestný rytířský souboj pod Štramberkem.Nasedneme na koně(těch máme dost),zklopíme hledí,pod paždí si dáme dřevěnou tyčku jako bodec a kdo se udrží nejdéle .....,ale to už zná každý.No a potom na kolbišti můžeme po úklidu v klidu dát Petanque.
jets:
to nechápu, jak jsi to myslel?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia