Pre tych co si myslia ze toto forum ma skoro 1200 clenov a skoro nikto tu neprispieva tak nech si cez prehliadac klikne na clenovia kolko je novych registrovanych len za februar a kolko len za dnesny den 5.2. a hlavne ake maju meno a z akej krajiny akoze pochadzaju
Akoze obcas sa to tu deje ze nejaky dobrak hlavne s azbukou mi tu zacne zasierat forum s prije..... odkazmi ale to co sa dialo dnes ma uz zacalo vytacat.
Okolo 11 nastej som zbadal ze zas jeden z dobrakov tu spamuje a nejak sa mi ho nedarilo vyblokovat.
Nakoniec sa mi to nejakym zazrakom podarilo ale ked som si pozrel novych clenov len za dnesny den tak som vedel ze budem mat rusno.
Samozrejme okolo tretej po obede som pozrel na forum a zas cele pozasierane pofidernymi odkazmi tak na striedacku tmelit sadrokarton a pomedzi blokovat uz nie debila ale niekolko debilov.(zjavne jeden a ten isty)
V noci by som sa chcel aj vyspat tak ak tu niekto narazi na zvlastny prispevok typu ze tam vlastne nebude nic len divny odkaz na www stranku ktora zjavne nie je o motorkach nech na nu radsej neklika
Ked budem mat viacej casu tak pojdem clen po clenovi a zacnem blokovat kazdeho kto bude mat podozrive meno krajinu ako USA Rusia Moldavsko Saud Arabia atd.
Je tu vela necinnych uzivatelov co neprispievaju a potom s casu na cas zautocia.
Mam toto forum rad ale ja nemam cas sediet cely den za pocitacom a mazat prispevky.
Georgoo druhy moderator fora sem uz vobec nehodi Janci sa vzdal fora a Richi ako novy admin ma tiez dost svojej roboty.
Ak niekoho zabanujem na trvalo a nebude to zaskodnik tak hold ma smolu ma sa zalogovat ako bezny uzivatel fora a nie ako Allfredmallfred z mesta London Paris a pod.